Handelsbetingelser

Bestilling og fragt
Du modtager din ordre indenfor 1-4 hverdage. Vi sender alle vores pakker med Postnord, hvor vi sender til den pakkeshop, der er nærmest dig eller afhentning i vores butik.

Alle vores varer sendes som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer undervejs.

Ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du kontakte os  senest 2 dage efter modtagelsen, hvorefter du returnerer varen til os.

Royal Mini Sko er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader mindskes mest muligt.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom. 

Returnering
Fra du har modtaget din vare, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Bemærk, at du afholder de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen til os.

Husk at pakke varen forsvarligt ind, du har ansvaret for varen efter du har modtaget den. Er den beskadiget ved fremkomst til butikken, hæfter du herfor.

Når vi har modtaget varen retur kontrolleres, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Du må have prøvet varen, men er varens værdi forringet, f.eks. bærer præg af, at have været brugt ud over hvad tillades i en butik, forbeholder vi os retten til, at fratrække et beløb fra returvaren, som svarer til forringelsen i gensalgsværdien.

Der kan også returneres varer i vores butik. Dog kan der ikke gives penge tilbage, de krediteres først, når returvaren håndteres på webkontoret. Pengene krediteres til samme konto, som du har betalt ordren fra. Du får en bekræftende mail på, at din retur er gennemført.

Varen sendes til: Royal Mini Sko, Knabrostræde 3, 1210 København K.

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Herfter kommer “Find en butik nær dig” som de ligger nu.

Behandling af personoplysninger

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med Royal Mini, fordi du gerne vil bestille en vare. Men vi forestiller os, at du gerne vil vide, hvorfor vi skal bruge dine personoplysninger og hvordan vi behandler dem. Det vil vi gerne fortælle dig.

Royal Mini bruger kun de data, du giver os. Det kan være i forbindelse med bestilling af et produkt eller en service.

Vi bruger følgende oplysninger:

  • Navn og adresse på modtager
  •  Telefonnummer
  • Betalingsadresse
  • E-mailadresse
  • Betalingsinformation
  • IP-adresse

Som du sikkert forstår, skal vi bruge oplysningerne om leveringsadresse, så vi kan levere din bestilling.

Du kan også vælge at oprette en kundekonto. Udover dine personoplysninger gemmer vi også det brugernavn, du har valgt. På den måde behøver du ikke at indtaste dine oplysninger, hver gang du bestiller. Du kan også selv ændre og tilpasse indstillingerne, når du er logget ind.

Vi beskytter de oplysninger du giver os med den mest avancerede teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart (f.eks. fragtfirma) kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert, som vi gør og til det formål det er beregnet.

Vi gemmer personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at kunne behandle din ordre og herefter opbevarer vi dem til egen brug i maks. to år.

Herefter vil personoplysningerne blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver loven at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

Vi bruger de data du giver os til forskellige formål:

For at kunne levere din bestilling: Vi bruger selvfølgelig oplysningerne til at behandle din bestilling. I visse tilfælde kan vi også dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjepart, for at kunne behandle din bestilling. Du kan læse mere om dette længere nede.

Reklame: Du vil selvfølgelig gerne vide alt om de smukke produkter vi har. Giver du tilladelse, kan du få meddelelser om disse via e-mail eller sociale medier.

Nyhedsbrev: Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbreve. Så får du altid de seneste tilbud og nyheder. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve, har du altid mulighed for at afmelde dig via linket i vores nyhedsbreve.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte os via e-mail eller ved at ringe til os. Du vælger selvfølgelig hvilke oplysninger du sender til os. Disse oplysninger gemmes kun så længe, det er nødvendigt for at kunne besvare dit spørgsmål. Vi vil jo gerne hjælpe dig bedst muligt.

Location data: for at kunne hjælpe dig bedst muligt kan det være nødvendigt for os at se din position (GPS). Har vi brug for denne information spørger vi dig om tilladelse.

I visse tilfælde kan vi dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjepart, for at kunne behandle din bestilling.

5. 1 Udbydere af navigation / kort software som Google Maps kan gemme og behandle (positions) data. Det er også muligt at data bruges direkte af Google eller Apple. Dette ligger uden for vores kontrol, se disse virksomheders privatlivspolitik.

5.2 Hvis du opretter en kundekonto hos os, videregiver vi kun data forbundet til dit brugernavn til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at kunne udføre aftalen med os, eller hvis vi er underlagt at gøre dette af lovmæssige hensyn. Det kan for eksempel være, hvis der er tale om bedrageri eller misbrug af vores site. Her vil persondata blive videregivet til relevante myndigheder.

5.3 Vi vil være sikre på, at du kan bruge vores website på bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site. Vi har selvfølgelig sikkerhedsaftaler med disse virksomheder, så IP adresser anonymiseres.

Vi bruger cookies, og det gør vi for at sikre at vores website fungerer optimalt så du kan nyde en god shoppingoplevelse. Ønsker du ikke, at vi benytter cookies, kan du fjerne denne mulighed i din browser.

Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler at du først læser deres Privatlivspolitik inden du bruger dem.

For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi af og til denne privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor at du regelmæssigt læser den.

Du kan sende en anmodning om at se, ændre, slette eller overføre dine persondata. Du kan for eksempel tjekke om dine data er korrekte. Vil du gerne vide hvilke oplysninger du har givet os lov til at bruge eller vil du begrænse brugen? Det kan du også anmode om. Har du spørgsmål angående denne Privatlivspolitik kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til kontakt@royalmini.dk eller pr. brev til:

Royal Mini Sko
Knabrostræde 3
1210 København K

Vi hjælper dig gerne, hvis du har klager til den måde, vi behandler personoplysninger.

Butikken og webshoppen er desværre lukket. Vi håber at kunne starte op igen i webshoppen snarrest. Luk